Info om uge hold program

Info om uge hold program

Dans hos os

Vi har nogle af Københavns billigste danseskolepriser og super dygtige undervisere.

Vi tilbyder et væld af danse bl.a. Salsa, Bachata, Kizomba, Tango, Vild med Dans, Standard/Latin, Samba, Rumba, Afro, Dancehall, Ragga, Twerk, Reggaeton, Latin Mix, DanceMix, Burlesque, Jazz og Morderne Ballet, Danseteknik, Disco, Streetdance, House, Funk, Hip Hop, MTV dance, Breakdance, Mavedans, Bollywood og MGP dans og Rytmisk dans for børn mm.. 

Lær at danse eller bliv bedre, hvis du kan i forvejen. Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Vi har faste ugehold for børn, teen, unge og voksne. Vi har hold for alle også helt begynder, når der står alle i programmet, er det blandet niveaue. Du kommer bare i det tøj og i de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet og alle er velkomne, man kan både være en del af fælledsskabet eller udelukkende kun tage del i dansen. 

Der er løbende tilmelding på alle hold, og man betaler kun for de uger, der er tilbage på holdet. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Man kan altid følge med på holdet, også selvom man ikke har været med fra starten.

Ud fra start- og slutdatoerne i programmet, kan du se hvor mange uger, der er igen på holdet, samt prisen. Hold også øje med vores eventkalender på forsiden. Vi har mange workshops, så den bliver opdateret løbende.

Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. Det er også muligt at få privattimer alene eller i par, samt privat gruppeundervisning. 

Prøv vores pardansehold - Salsa, Bachata eller Vild med Dans, også selvom du ikke har en dansepartner

Hos os behøver man ikke at have sin egen dansepartner for at tilmelde sig pardansehold. Fordeling af køn plejer at gå op, og kommer man ikke i par, skifter man dansepartner mange gange, så man får danset med en masse hver gang. Kommer man i par, danser man sammen under hele forløbet. Alle over 18 år kan deltage på vores pardansehold. Der kommer både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

Medlemskontingent

Det er obligatorisk at betale årligt medlemskontingent for at deltage fast på et hold. Årskontingentet er 200 kr. Hvis man melder sig til efter sommerferien er det kun 100 kr.

For medlemskabet får du:
  • Et nyhedsbrev fra os ca. hver 14. dag med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.
  • Fri entré med 3 ledsagere til vores sommerafslutning og juleafslutning.
  • Som nyt medlem får du en flot T-shirt med skolens logo, som bliver udleveret ved et af vores årlige afslutningsevents.
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

Rabatter 

Rabatter på danseskolen kan opnås, hvis man tilmelder sig 2 eller 3 hold her, eller ubegrænset træning her. Læs også mere under priser.

Dans gratis hos os:

Har du 4 venner med fra starten, som melder sig på samme hold som dig selv og ikke har gået på skolen før, får du holdet gratis. Du skal ind og tilmelde dig på normalvis, og efterfølgende skrive en mail til os med deres navne. Så får du pengede retur for selve holdet.Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

 

Undervisningslokaler:

Da vi har mange hold, foregår de i danselokaler på Nørrebro (lokalerne ligger meget tæt på hinanden), samt i City og på Christianshavn (Holmen):

Dansesalen i Blågårdsgade 37 stuen ud til gaden, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal, 2200 Kbh. N

Dansesalen på Kapelvej 44 (ligger ude i gården, bag om forhuset), 2200 Kbh. N 

Danselokalerne på 1. og 2. sal på Kapelvej 44, 2200 Kbh. N 

Pigesalen på Nørrebro Park Skole, Jagtvej 34, 2200 Kbh. N

Dansesalen/Multisalen i Hal C (Arsenaløen, Holmen), Arsenalvej 6, 1436 Kbh. K 

Dansesalen/Multisalen på Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98, 1552 Kbh. V